Ledige boliger

Find ledige boliger i Nordbyen, eller skriv dig på venteliste.

I Nordbyen finder du boligtyper, der både passer til de mindre og større familier, studerende, enlige og ældre. Boligerne er tidssvarende istandsat og udeområderne, som indbyder til leg og andre udendørs aktiviteter, er renoverede og bliver dagligt vedligeholdt. Mange af boligerne udlejes af RandersBolig. 

Her kan du se billeder fra boliger i Glarbjergvej-området.

De ledige boliger kan ansøges af, alle - også uden medlemskab af RandersBolig. 

Ledige boliger: 2 værelses:

Ledige boliger: 3 værelses:

Ledige boliger: 4 værelses:

Ledige boliger: 5 værelses:

Fandt du ikke det du søgte?
Følg med på RandersBoligs hjemmeside, hvis din næste bolig skal ligge i Nordbyen.

Vil du være sikker på, at du ikke går glip af en bolig?
Skriv dig på venteliste til dine boligønsker i Nordbyen. For at stå på ventelisten kræver det et medlemskab af RandersBolig, imens du er boligsøgende.
Det koster kun 200 kr. om året.

Du kan også se alle øvrige ledige boliger i RandersBolig på deres hjemmeside. De ledige boliger kan ansøges af alle - også uden medlemskab. 

Om at bo alment

Noget af det helt særlige ved at bo i en almen bolig er, at du kun betaler for de udgifter, der er forbundet med din bolig - fx til administration, drift, vedligeholdelse, skatter og eventuel opsparing til fornyelse og renovering i fremtiden. Der er altså ingen, der skal tjene penge på din husleje.

At bo i en almen bolig betyder også, at man bor demokratisk. Det er beboerne selv, der vedtager budget og træffer beslutninger om vedligeholdelse, fornyelse og forbedringer i de afdelinger, man bor i. Det er også beboerne, der fastlægger regler for de grønne fællesområder, beboerlokaler, vaskerier, legepladser mm. Hver enkelt afdeling er en selvstændig økonomisk enhed, og afdelingens økonomiske midler kan kun bruges af afdelingen selv.

Din råderet

Skal køkkenet være et andet end det nuværende? Vil du hellere vaske tøj i lejligheden, end i vaskekælderen og har brug for at få installeret en vaskemaskine? Eller mangler der et værelse? Alt dette har du selv som beboer, i en almen bolig, indflydelse på via installations- og råderetten. Råderet betyder at du har ret til at lave en række forbedringer i din bolig. Du skal selv betale for forbedringerne, men betalingen opkræves månedligt via din husleje. Læs mere om råderet og det at bo alment i folderen "At bo alment" som du finder lige her. 

Renovering af bad og køkken vha. råderet

Nyt bad

Har du brug for hjælp til at finansiere indskuddet til din nye bolig? 

Når du flytter ind i en almen bolig, skal du betale et beboerindskud. Hvis du har svært ved at betale dette indskud, har kommunen, i visse tilfælde, pligt til at låne dig til dette indskud. Du kan få udleveret et ansøgningsskema om kommunalt lån til indskud i RandersBoligs boligbutik på Marsvej 1 i Randers, eller ved at kontakte kommunen. Du kan læse mere om lån til indskud her.