Ledige boliger

Find ledige boliger i Nordbyen, eller skriv dig på venteliste.

I Nordbyen finder du boligtyper, der både passer til mindre og større familier, studerende, enlige og ældre. Boligerne er tidssvarende istandsat, og udeområderne, som indbyder til leg og andre udendørs aktiviteter, er renoverede og bliver dagligt vedligeholdt. Boligerne udlejes af RandersBolig og Lejerbo.

Her kan du se billeder fra boliger i Nordbyen.

Ledige boliger: 2 værelses:

Ledige boliger: 3 værelses:

Ledige boliger: 4 værelses:

Ledige boliger: 5 værelses:

Der er ingen ledige 5 værelses boliger i øjeblikket

Fandt du ikke det, du søgte?
Følg med på RandersBoligs hjemmeside, eller Lejerbos hjemmeside hvis din næste bolig skal ligge i Nordbyen.

Vil du være sikker på, at du ikke går glip af en bolig?
Skriv dig på venteliste til dine boligønsker i Nordbyen. For at stå på ventelisten til en bolig i Nordbyen kræver det et medlemskab af RandersBolig eller Lejerbo, imens du er boligsøgende.

Om at bo alment

Noget af det helt særlige ved at bo i en almen bolig er, at du kun betaler for de udgifter, der er forbundet med din bolig - fx til administration, drift, vedligeholdelse, skatter og eventuel opsparing til fornyelse og renovering i fremtiden. Der er altså ingen, der skal tjene penge på din husleje.

At bo i en almen bolig betyder også, at man bor demokratisk. Det er beboerne selv, der vedtager budget og træffer beslutninger om vedligeholdelse, fornyelse og forbedringer i de afdelinger, man bor i. Det er også beboerne, der fastlægger regler for de grønne fællesområder, beboerlokaler, vaskerier, legepladser mm. Hver enkelt afdeling er en selvstændig økonomisk enhed, og afdelingens økonomiske midler kan kun bruges af afdelingen selv.

Din råderet

Skal køkkenet være et andet end det nuværende? Vil du hellere vaske tøj i lejligheden, end i vaskekælderen og har brug for at få installeret en vaskemaskine? Eller mangler der et værelse? Alt dette har du selv som beboer, i en almen bolig, indflydelse på via installations- og råderetten. Råderet betyder at du har ret til at lave en række forbedringer i din bolig. Du skal selv betale for forbedringerne, men betalingen opkræves månedligt via din husleje. Læs mere om råderet og det at bo alment i RandersBoligs folder "At bo alment" som du finder lige her. 

Renovering af bad og køkken vha. råderet

Nyt bad

Har du brug for hjælp til at finansiere indskuddet til din nye bolig? 

Når du flytter ind i en almen bolig, skal du betale et beboerindskud. Hvis du har svært ved at betale dette indskud, har kommunen, i visse tilfælde, pligt til at låne dig til dette indskud. Du kan læse mere og ansøge via Randers Kommunes hjemmeside.