Randers Nord IF

Randers Nord IF er en nystartet fodboldklub i Randers Nordby. Klubben spiller på banen i Nørrevangsparken og tilbyder træning for drenge og piger fra 6-12 år.

Klubben træner mandag og onsdag kl. 16.30 – 18.00.

Hvorfor en ny klub? 

Randers Kommune arbejder strategisk og målrettet på at få flere borgere med i gode idræts- og fritidsfællesskaber. Igennem dette arbejde er det blevet konstateret, at der mangler et fast idrætstilbud til børn og unge i Randers Nordby. Gennem samarbejdet med DIF Get2Sport har der i de senere år været flere fodboldinitiativer i området med bl.a. fodboldfestival og fodboldskoler. Projekter som er blevet taget godt imod blandt både børn, unge og voksne i området. Og til en række ugentlig fodboldtræninger i efteråret 2023 deltog 20 - 40 børn pr. gang. Nu bruger kommunen erfaringerne og danner sammen med Get2Sport og Bysekretariatet fodboldinitiativet Randers Nord IF.

Det nye fodboldinitiativ vil i første omgang have fokus på aldersgruppen 6-12 år. Men hvis behovet og mulighederne er der, kan det blive udvidet til ungdomshold, og muligvis også til flere idrætsgrene.

Alle børn, der kunne tænke sig at prøve kræfter med at gå til fodbold, er velkommen hos Randers Nord IF.