Nordre Fælled Parkrun

Et gratis, gemytligt og gæstfrit fællesskab om et 5 km-event.

Nordre Fælled Parkrun er et gratis og uforpligtende løbefællesskab for alle. Ruten er 5 km, og du kan selv vælge om du vil løbe, jogge eller gå ruten. Du er også velkommen til bare at kigge på og nyde den smukke natur på Nordre Fælled. 

Der bliver løbet Parkrun over hele verden hver uge. Det er fællesskab og bevægelse i naturen. Derfor er der ofte også internationale løbere til parkrun på Nordre Fælled. 

Arrangørerne af Parkrun har hver gang en officiel tidstager og løbsleder med. Det er dog helt frivilligt, om du vil have oplyst tiden. Parkrun er et løb for fornøjelsens skyld. Kom og vær med i det tempo, der passer dig.

Efter løbet mødes deltagere og frivillige i Myretuen til en kop te eller kaffe.

Hvornår er det?

Hver lørdag kl. 9

Hvor foregår det?

Myretuen ved Nordre Fælled, Gl. Fælled vej 1, 8930 Randers NØ (for enden af Gl. Jennumvej). Se rutesiden for flere detaljer.

Hvad koster det at være med?

Ikke noget. Deltagelse i parkrun er helt gratis. Men du skal registrere dig senest dagen før dit første løb. Du behøver kun registrere dig hos parkrun én gang.

Bliv frivillig

Nordre Fælled parkrun har brug for dig! Løbet arrangeres 100 procent af frivillige, og der er altid brug for flere - send en e-mail til nordrefaelled@parkrun.com hvis du vil hjælpe.