Naturens Dag på Nordre Fælled

Bysekretariatet, Randers Kommune, Naturstyrelsen og Randers Naturcenter inviterer igen i år til et brag af en naturfestival for hele familien.

Bysekretariatet, Randers Kommune, Naturstyrelsen og Randers Naturcenter inviterer igen i år til et brag af en naturfestival for hele familien til:

Naturens Dag lørdag den 7. september 2024 kl. 10-14.

Kom og vær med til at formidle om, inspirere til og skabe oplevelser i naturen for hele Randers. Formålet med Naturens Dag på Nordre Fælled er at skabe en aktiv dag med masser af grønne naturaktiviteter til både børn, unge og familier, som også kan give kendskab til de muligheder og kvaliteter, det store naturområde indeholder.

Derfor er alle aktører, foreninger mm. inviteret til at bidrage med stande og aktiviteter, hvor I kan vise, hvordan I arbejder med naturen og alle dens herligheder. Det er en unik chance for at udbrede budskabet om jeres foreninger og de mange muligheder, der er for at nyde naturen i Randers Kommune og på Nordre Fælled.

Naturens Dag er skabt i et samarbejde mellem Naturstyrelsen, Bysekretariatet, Randers Naturcenter og Randers Kommune og er støttet af RandersBolig.

Tilmelding til Naturens Dag

Skal du være med til at holde et brag af en naturfestival på Nordre Fælled, lørdag den 7. september? Så tilmeld dig nu eller senest 1. juli 2024.