Nyt hold brandkadetter: Tilmeld dig nu

Har du en brandmand i maven? Eller kunne du bare godt tænke dig at gå til en anderledes fritidsaktivitet med masser af fællesskab og adrenalin? Så er brandkadetuddannelsen lige noget for dig.

Randers Ungdomsskole og Falck samarbejder om Randers Ungdomsbrandkorps, som er et tilbud for børn og unge i alderen 13-18 år, der ønsker at deltage i en spændende og interessant fritidsaktivitet, der også kan bruges til noget i deres øvrige liv.

Som en del af korpset lærer man blandt andet, hvordan man slukker ildebrande, redder liv og hjælper til ved oversvømmelse. Derudover får man som en del af ungdomsbrandkorpset et 12 timers førstehjælpskursus, som bl.a. er kompetencegivende til kørekort.

Som en del af ungdomsbrandkorpset bliver man en del af et helt særligt fællesskab med andre unge, der også har en brandmand i maven, eller som bare vil prøve kræfter med en anderledes fritidsaktivitet. 

Ungdomsbrandkorpset mødes én gang om ugen og ind i mellem i weekenderne (cirka 4 weekender om året). De unge vil ikke komme til at indgå i udrykningsvagter, men vil deltage i øvelser med "rigtige" brand-, rednings- og ambulancefolk.

Næste hold starter onsdag den 1. marts 2023.

Der er undervisning hver onsdag i 14 uger fra kl. 17.30-20.30.

Undervisningen vil hovedsageligt foregå på Falck Stationen i Randers på Hadsundvej 55, 8930 Randers NØ, og når det er nødvendigt for undervisningens indhold, på Falcks Uddannelsescenter Langvang, Langvangen 1, 8930 Randers NØ.

Informationsmøde for forældre

Alle forældre, hvis børn og unge har tilmeldt sig brandkadetterne inviteres til informationsmøde onsdag den 1. marts kl. 17.30 i forbindelse med holdstart.