Affaldsindsamling i Nordbyen

Gør en forskel og styrk fællesskabet – Vær med til affaldsindsamling i Nordbyen lørdag den 13. april og vind fede præmier. Arrangementet er et led i Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling i uge 15.

Tag familien i hånden og vær med til at samle 1.000.000 stykker affald - 10 stykker affald pr. person i Randers Kommune - lørdag den 13. april, når Randers Kommune og Bysekretariatet inviterer til Affaldsindsamling. 

Kom forbi Nørrevangsparken mellem Nørrevangsskolen og Glarbjergvej mellem kl. 10 og 14 og bliv udstyret med en snapper, handske og pose når Bysekretariatet og Randers Kommune støtter op om Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamlingsuge i uge 15. 

AKTIVITETER
• Udlevering af poser, snappere, ruter og handsker
• Kaffe, kage mm.
• Affaldsquiz
• Vej dit affald og vind præmier

Fakta om indsamlingen

Hvor: Affaldsindsamlingen finder sted i hele Nordbyen med mødested i Nørrevangsparken, bag Nørrevangsskolen mellem Glentevej og Glarbjergvej.

Find vej til Nørrevangsparken.

Hvornår: Lørdag den 13. april klokken 10-14.

Affaldsindsamlingen er Danmarks Naturfredningsforenings årlige indsamling af affald i naturen. De kæmper for et Danmark helt fri for affald. I 2022 indsamlede Danmark omkring 100 ton affald, der ellers havde forringet naturoplevelser og gjort skade på en masse dyr og vores klima.